/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Vot crucial în SUA și ajutor deblocat! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Primăria orașului Leova - în carantină. Un angajat a fost testat pozitiv cu COVID-19, iar alții au simptome specifice

missing
15 iulie 2020, ora 19:01

Primăria orașului Leova a intrat în carantină după ce un angajat a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar alții prezintă simptome simptome specifice infecției. Anunțul a fost făcut de către primarul Alxeandru Bujorean. 

„În urma stabilirii statutului de contacți a mai multor angajați a Primăriei Leova cu persoane la care a fost depistată infecția COVID-19, în urma confirmării unui caz de infectare a unui angajat a instituției și semnalarea simptomelor caracteristice virusului la alți câțiva colegi, începând cu data de 15 iule, Primăriei Leova intră în carantină pentru o perioadă nedeterminată”, a anunțat primarul.

Concomitent, se suspendă toate serviciile oferite populației de către Aparatul Primăriei, inclusiv cele care vizează eliberarea certificatelor și adeverințelor. Instituțiile și întreprinderile subordonate primăriei își vor continua activitatea în regim normal.

Potrivit ultimelor date prezentate de Ministerul Sănătății în raionul Leova au fost confirmate până la această oră 36 de cazuri de COVID-19. O persoană a decedat, iar alte 17 au fost tratate. Altele 450 se află sub supraveghere medicală.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram