Primăria orașului Leova a intrat în carantină după ce un angajat a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, iar alții prezintă simptome simptome specifice infecției. Anunțul a fost făcut de către primarul Alxeandru Bujorean. 

„În urma stabilirii statutului de contacți a mai multor angajați a Primăriei Leova cu persoane la care a fost depistată infecția COVID-19, în urma confirmării unui caz de infectare a unui angajat a instituției și semnalarea simptomelor caracteristice virusului la alți câțiva colegi, începând cu data de 15 iule, Primăriei Leova intră în carantină pentru o perioadă nedeterminată”, a anunțat primarul.

Concomitent, se suspendă toate serviciile oferite populației de către Aparatul Primăriei, inclusiv cele care vizează eliberarea certificatelor și adeverințelor. Instituțiile și întreprinderile subordonate primăriei își vor continua activitatea în regim normal.

Potrivit ultimelor date prezentate de Ministerul Sănătății în raionul Leova au fost confirmate până la această oră 36 de cazuri de COVID-19. O persoană a decedat, iar alte 17 au fost tratate. Altele 450 se află sub supraveghere medicală.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!