/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

Candu presupune că Filip a decis să nu participe la alegerile prezidențiale în urma unei înțelegeri cu Dodon

16 iulie 2020, ora 08:15

„Președintele Partidului Democrat (PD) Pavel Filip s-a înțeles cu Igor Dodon că nu va candida la alegerile prezidențiale din acest an pentru a nu-i face concurență șefului statului”, asta crede liderul Partidului Pro-Moldova Andrian Candu.

„Pavel Filip i-a promis în înțelegerile pe care le-a avut cu Igor Dodon că el nu va candida ca să nu-i facă concurență, ca PD să-l ajute să câștige al doilea mandat, …deoarece atunci exponentul PD va deveni prim-ministru. Eu cred că aceasta este înțelegerea între PD și PSRM”, a spus politicianul, în cadrul emisiunii „Politica Nataliei Morari” de la TV8.

Îi vom contacta pe Pavel Filip și angajații serviciului de presă al Președinției pentru reacții.

Andrian Candu a mai spus că „Pro-Moldova” va avea un candidat la alegerile prezidențiale în cazul în care nu va fi identificat un candidat comun (n.r. pe dreapta), dar a refuzat să spună un nume concret.

Pe 14 iulie, președintele de onoare al PD Dumitru Diacov a spus că în cursa electorală va participa fie el, fie deputata Monica Babuc. Alegerile prezidențiale în acest an se vor desfășura pe data de 1 noiembrie.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram