/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Percheziții CNA la domiciliile mai multor angajați BNM cu funcții de conducere

missing
16 iulie 2020, ora 09:52

Centrul Național Anticorupție (CNA) desfășoară acțiuni de urmărire penală într-un dosar de abuz de serviciu în care sunt vizați mai mulți angajați ai Băncii Naționale a Moldovei (BNM) cu funcții de conducători de direcții și adjuncți. Informația a fost confirmată de către purtătoarea de cuvânt a instituției, Angela Starinschi.

Potrivit primelor informații, aceștia sunt bănuiți ca, acționând concertat, ar fi incercat să favorizeze un grup de acționari ai unei bănci comerciale în defavoarea altor deținători de acțiuni, cauzându-le un prejudiciu de peste 123 de milioane de lei.

Vom reveni cu detalii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram