/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Premieră: Noul Ghibli Hybrid – primul Maserati electrificat

missing
16 iulie 2020, ora 15:34

Maserati păşeşte în era maşinilor electrificate şi începe cu noul Ghibli Hybrid, care devine primul model cu unitate de propulsie hibridă a companiei italiene. Însuşi modelul Ghibli, din 2013 şi până în prezent, a fost făcut şi vândut în peste 100.000 de exemplare.

Noul Ghibli Hybrid este recunoscut imediat, în parte datorită noului design atât exterior, cât și interior. Numitorul comun al restyling-ului, dezvoltat de Centro Stile Maserati, este culoarea albastră, aleasă pentru a identifica toate mașinile cu tehnologie hibridă și noua lume pe care o reprezintă.

La exterior, culoarea albastră caracterizează cele trei conducte de aer laterale iconice, etrierele de frână și fulgerul din oval care înglobează Tridentul de pe montanţii posteriori. Aceeași culoare albastră reapare în interiorul mașinii, în special pe cusăturile brodate ale scaunelor. Află mai multe detalii despre model pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram