/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

/VIDEO/ Filip, după ce PAS și Platforma DA au înaintat moțiune de cenzură Guvernului: Opoziția veritabilă se lasă antrenată într-o farsă

missing
16 iulie 2020, ora 14:19

„Astăzi am asistat la un nou episod din această telenovelă politică din R. Moldova, doar că am senzația că nu toți actorii își înțeleg bine rolurile și nu sunt conștienți pe deplin de acțiunile și urmările acestora. Acesta este comentariul liderului PDM, Pavel Filip, cu referire la moțiunea de cenzură înaintată de Platforma DA și PAS contra Guvernului Chicu.

„Astăzi venind cu această moțiune de cenzură ei de fapt fac jocul celor care își doresc haos și dezordine în țară. Constatăm că opoziția veritabilă se lasă antrenată într-o farsă, ca într-un joc de domino, un șir de domino pe care nu ei l-au aranjat, în care ei nu știu care este ultima piesă din acest șir, dar sunt gata să dea jos prima piesă”, a declarat Filip.

Totodată, liderul PDM i-a acuzat pe deputații din opoziție că stau la aceeași masă cu autorii furtului miliardului.

„Regretăm că unii colegi din opoziția veritabilă care s-au format ca partid și au venit în Parlament pe valul nemulțumirii privind furtul miliardului au ales astăzi să se așeze la masă cu autorii și beneficiarii acestei fraude”, a declarat Filip.

De asemenea, Filip a făcut un apel către partidele de opoziție „să lase ambițiile personale pentru funcții în Guvern și să vină la masa de dialog cu formațiunile care au fost alese în Parlamentul R. Moldova de cetățeni. PDM poate duce discuții doar cu aceste formațiuni veritabile: PAS, Platforma DA și PSRM. Noi nu ne vom așeza la masa de diaolg sub nicio formă cu cei din Pro Moldova și Partidul Șor”.

Textul moțiunii de cenzură înaintat de Platforma DA și PAS împotriva Guvernului Chicu

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram