/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 783: Explozii, ajutor UE și pericol atomic. Zelenski: „Teroarea trebuie învinsă complet și peste tot”

/VIDEO/ Textul moțiunii de cenzură înaintat de Platforma DA și PAS împotriva Guvernului Chicu

missing
16 iulie 2020, ora 11:22

Platforma DA a înaintat moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Chicu. Documentul a fost semnat de deputații PAS și de deputatul neafiliat Octavian Țîcu. Documentul a fost citit de la tribuna Parlamentului de către liderul fracțiunii. În timp ce citea microfonul i s-a oprit de mai multe ori pe motiv că acesta ar fi depăși timpul alocat.

Textul moțiunii a fost înaintat, iar potrivit legii, în următoarele două săptămâni, Parlamentul este obligat să dezbată moțiunea într-o sesiune extraordinară. Dacă va aduna cel puțin 51 de voturi, atunci Guvernul este demis. Până la acest moment, au anunțat că vor susține moțiunea deputații Platforma DA, PAS, deputatul neafiliat Octavian Țîcu și deputații grupului parlamentar Pro Moldova.

Textul moțiunii de cenzură a fost publicat de deputata Maria Ciobanu. Acesta poate fi citit mai jos:

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram