Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă informează persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă despre cele mai plătite joburi pe piața muncii la data 15 iulie 2020, conform declarațiilor agenților economici. Două cele mai plătite locuri de muncă declarate la Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă sunt pentru pozițiile de programatori la Pentalog Chi SRL, pentru care se oferă un salariu maxim de 30 mii lei.

Clasamentul celor mai plătite joburi este continuat cu funcțiile vacante de administrator și manager de proiect care are în gestiune șefii de secții. Locurile vacante sunt disponibile în orașul Cahul și Rezina și se oferă 25 mii lei , respectiv 24 mii lei.

20 mii de lei se oferă pentru un administrator în raionul Edineț și pentru 2 mașiniști la excavator în orașul Chișinău.

18 mii lei vor fi oferiți celui mai iscusit pietrar-zidar din orașul Chișinău. La mare căutare și în această lună sunt conducătorii auto, inginerii, apicultorii, lăcătușii auto, carora li se oferă un salariu de maxim 15 mii lei.

Salarii de 10 mii lei sunt declarate de mai mulți angajatori pentru locurile de muncă vacante: sudori, cusători, contabili, conductori, bucătari, medici, etc.

Locurile de muncă disponibile, pot fi accesate atât de femei, cât și de bărbați. Doritorii sunt îndemnați să acceseze Topul celor mai bine plătite locuri de muncă vacante înregistrate în baza de date a Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (conform declarațiilor agenților economici) și să aplice CV-ul pentru ofertele corespunzătoare din listă accesând portalul www.angajat.md sau adresându-se la subdiviziunile teritoriale pentru ocuparea forței de muncă.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!