/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Raritate într-o stare impecabilă! Se vinde o Honda NSX-R de primă generaţie

missing
17 iulie 2020, ora 17:12

În Miami, SUA, a fost scos la vânzare un rar Honda NSX-R (cunoscută şi ca Type-R) de primă generaţie, o maşină veche de aproape trei decenii, însă cu un parcurs infim şi într-o stare imaculată.

Doar 483 de maşini au fost făcute, doar sub marca Honda şi doar cu volan pe dreapta!

Potrivit informaţiilor adunate de vânzător, această maşină a fost lansată în decembrie 1992, a avut doar câțiva proprietari, însă din diferite părți ale lumii. Până în 2000 a fost deținută de un japonez, iar mai târziu a fost vândută unui australian. Acesta din urmă a păstrat-o până în 2016, dar în tot acest timp nu a părăsit niciodată drumurile bune din Japonia. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram