Evoluţia stării lucrurilor din industria auto chineză este de neoprit şi foarte mulţi experţi auto de talie internaţională pot afirma acest lucru. Progresul înregistrat de companiile locale este făcut cu paşi mici, însă rapizi, astfel încât există o mare, dar mare probabilitate că peste câteva decenii se vor ajunge din urmă şi chiar se vor depăşi unele din Europa sau de peste ocean.

Brandul Haval al gigantului chinez Great Wall, specializat în construcţia de SUV-uri şi crossovere, este unul dintre exemple. Producătorul de maşini are o filială şi în ţara noastră, deschisă de curând, iar cel mai popular model este H6. Consumatorii îl adoră în unanimitate, devenind primul SUV al mărcii chineze cu vânzări globale care depășesc trei milioane de exemplare.

Prima sa generaţie s-a născut în august 2011, iar în curând vor demara în China vânzările deja a celei de-a treia! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!