/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Premieră în China: Noua, a treia generaţie Haval H6, debutează cu o platformă modernă din aluminiu

missing
19 iulie 2020, ora 14:16

Evoluţia stării lucrurilor din industria auto chineză este de neoprit şi foarte mulţi experţi auto de talie internaţională pot afirma acest lucru. Progresul înregistrat de companiile locale este făcut cu paşi mici, însă rapizi, astfel încât există o mare, dar mare probabilitate că peste câteva decenii se vor ajunge din urmă şi chiar se vor depăşi unele din Europa sau de peste ocean.

Brandul Haval al gigantului chinez Great Wall, specializat în construcţia de SUV-uri şi crossovere, este unul dintre exemple. Producătorul de maşini are o filială şi în ţara noastră, deschisă de curând, iar cel mai popular model este H6. Consumatorii îl adoră în unanimitate, devenind primul SUV al mărcii chineze cu vânzări globale care depășesc trei milioane de exemplare.

Prima sa generaţie s-a născut în august 2011, iar în curând vor demara în China vânzările deja a celei de-a treia! Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram