/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

Protestatarii au cerut demisia lui Dodon, Chicu și Greceanîi

missing
19 iulie 2020, ora 12:49

Protestatarii din fața Parlamentului au dat citire unei rezoluții în care au cerut demisia actualei guvernări. Participanții au spus că nu-și doresc violențe, dar vor ieși la protest ori de câte ori va fi nevoie pentru a-și apăra drepturile.

„Guvernul s-a transformat într-un instrument docil al președintelui, pentru ca ultimul să fie reales. Nu sunt rezolvate problemele cetățenilor. Igor Dodon este gata să facă orice pentru a-și păstra puterea. Considerăm că actualul Guvern în loc să soluționeze problemele veteranilor, a doua oară trimite forțele de ordine împotriva oamenilor care au deficiențe locomotorii”, a spus un veteran, participant la protest.

În textul rezoluției, protestatarii au solicitat: 

– Demisia Guvernului Chicu și instalarea unui Guvern neafiliat politic care să scoată țara din criză.
– Demisia necondiționată a președintei Parlamentului Zinaida Greceanîi.
– Demisia neîntârziată a președintelui Igor Dodon.

UPDATE: /FOTO VIDEO LIVE/ Veteranii protestează din nou la Parlament. S-au alăturat mai mulți politicieni din opoziție și reprezentanți ai societății civile

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram