/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 803: Planul NATO pentru Moldova, ordinul lui Putin și alertă în Europa! Rusia amenință Marea Britanie

„Dodon nu este sigur în democrați”. Slusari, despre convocarea ședinței Parlamentului pentru a examina moțiunea de cenzură

missing
20 iulie 2020, ora 10:30

Decizia de a convoca astăzi ședința Parlamentului este criticată de liderul fracțiunii Platformei DA, Alexandru Slusari, Potrivit lui, această grabă ține de faptul că Igor Dodon nu este sigur în deputații democrați și s-a asigurat că și fracțiunea Șor nu va susține moțiunea.

„La orele 10.00 se convoacă subit Birou Permanent a Parlamentului. Cel mai probabil, azi va fi ședința plenară privind dezbaterea moțiunii de cenzură, chiar dacă luni este o zi, când deputații ar trebui să fie în teritoriu. Dodon a învățat multe lucruri urâte de la Plahotniuc. Frica lui este mare că trece moțiunea, de atăta sunt sfidate toate normele Regulamentului”, a scris Slusari pe pagina sa de Facebook.

Deputatul Platformei DA mai spune că șeful statului nu este în partenerii săi de alianță – PDM. „Iată vedem că fracțiunea Șor nu vine azi la ședința chipurile din cauza Covid 19. Ce coincidența ! Dodon nu este sigur în democrați și să reasigure. Cine cu cine face coaliția, domnii socialiști și democrați ? Să nu vă mirați, dacă pe Aeroport deja există înțelegerea între Dodon, Plahotniuc și Șor”, a mai scris Slusari.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram