La patru săptămâni de la startul procesării comenzilor pentru ediţia de start limitată ID.3 1ST, pentru cei care au precomandat-o anterior, Volkswagen deschide din ziua de astăzi, 20 iulie, pentru publicul larg, sistemul de comenzi a electromobilului din noua serie ID.

Clienții din multe țări europene, inclusiv România, vor putea alege dintre șapte versiuni ID.3 preconfigurate la dealeri și vor putea comanda în același timp echipamentul de încărcare corespunzător.

Cumpărătorii vor beneficia de privilegii atractive pentru tarifarea prin WeCharge timp de până la 3 ani. De asemenea, toate cele șapte versiuni ID.3 vor fi eligibile pentru subvenția maximă de stat de 9.480 de euro, acordată ca bonus de mediu în Germania. Un suport de genul va fi disponibil pentru noul electromobil şi în alte țări europene. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!