/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 814: Armă secretă, teroare la Harkov și noi explozii în Crimeea! Zelenski: Am trecut la contraofensivă

O gravidă a ajuns la spital, după ce un șofer beat s-a izbit cu mașina de un gard din Chișinău

missing
20 iulie 2020, ora 12:29

O femeie gravidă a ajuns la spital după ce mașina în care se afla în calitate de pasager s-a izbit violent de un gard. Accidentul s-a produs azi-dimineață, în jurul orei 06:00, pe strada Mihai Viteazu din Chișinău.

Potrivit poliției, automobilul de model „Toyota” era condus de un tânăr în vârstă de 28 de ani, care era în stare de ebrietate. Testul de alcoolemie a demonstrat o concentrație de 0,45 mg/l în aerul expirat.

Șoferul riscă dosar penal pentru că a urcat beat la volan. De asemenea, urmează să tras la răspundere pentru provocarea unui accident rutier. Gravitatea pedepsei va fi stabilită după ce expertiza medico-legală se va pronunța asupra gravității leziunilor cu care s-a ales pasagera.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram