Război în Ucraina, ziua 220: Leand-lease și avertizarea SUA, iar Kadîrov cere bombă atomică. GUR: Vom reveni la frontiera din 1991

social

Accident la Buiucani. O femeie a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției

21 iulie 2020, ora 15:32
Distribuie:

O femeie a ajuns la spital după ce a fost strivită de o mașină a Poliției. Accidentul s-a produs astăzi, 21 iulie, pe strada Calea Ieșilor, din sectorul Buiucani al Capitalei. 

Potrivit ofițerei de presă a DP Chișinău, Svetlana Scripnic, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat în jurul orei 13:40. Imediat la fața locului a intervenit ambulanța. Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru îngrijiri medicale.

Solicitat telefonic, directorul spitalului, Mihai Ciocanu, a spus că femeia s-a ales cu o fractură la piciorul stâng. În aceste clipe medicii îi aplică gips, după care aceasta va urma tratament la domiciliu.

La volanul mașinii se afla un angajat al Inspectoratului Național pentru Siguranța Publică (INSP). În funcție de gravitatea leziunilor cu care s-a ales femeia se va lua o decizie în privința oamenilor legii.

 

Distribuie:
Abonează-te acum la TV8.md pe Facebook, Telegram, YouTube, Instagram și TikTok!
TelegramWhatsappViber
Trimite-ne o știre

© 2022 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegram