/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Accident la Buiucani. O femeie a ajuns la spital, după ce a fost lovită de o mașină a Poliției

missing
21 iulie 2020, ora 15:32

O femeie a ajuns la spital după ce a fost strivită de o mașină a Poliției. Accidentul s-a produs astăzi, 21 iulie, pe strada Calea Ieșilor, din sectorul Buiucani al Capitalei. 

Potrivit ofițerei de presă a DP Chișinău, Svetlana Scripnic, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat în jurul orei 13:40. Imediat la fața locului a intervenit ambulanța. Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru îngrijiri medicale.

Solicitat telefonic, directorul spitalului, Mihai Ciocanu, a spus că femeia s-a ales cu o fractură la piciorul stâng. În aceste clipe medicii îi aplică gips, după care aceasta va urma tratament la domiciliu.

La volanul mașinii se afla un angajat al Inspectoratului Național pentru Siguranța Publică (INSP). În funcție de gravitatea leziunilor cu care s-a ales femeia se va lua o decizie în privința oamenilor legii.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram