O femeie a ajuns la spital după ce a fost strivită de o mașină a Poliției. Accidentul s-a produs astăzi, 21 iulie, pe strada Calea Ieșilor, din sectorul Buiucani al Capitalei. 

Potrivit ofițerei de presă a DP Chișinău, Svetlana Scripnic, apelul la Serviciul 112 a fost recepționat în jurul orei 13:40. Imediat la fața locului a intervenit ambulanța. Femeia a fost transportată la Spitalul de Urgență pentru îngrijiri medicale.

Solicitat telefonic, directorul spitalului, Mihai Ciocanu, a spus că femeia s-a ales cu o fractură la piciorul stâng. În aceste clipe medicii îi aplică gips, după care aceasta va urma tratament la domiciliu.

La volanul mașinii se afla un angajat al Inspectoratului Național pentru Siguranța Publică (INSP). În funcție de gravitatea leziunilor cu care s-a ales femeia se va lua o decizie în privința oamenilor legii.

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!