/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 816: Sfatul lui Băsescu pentru Moldova, atacuri mortale și navă distrusă! Avertizarea lansată de Estonia

Angajat din Fracțiunea PAS, testat pozitiv la COVID-19

missing
21 iulie 2020, ora 11:00

Un angajat din cabinetul Fracțiunii PAS, Blocul ACUM, a fost testat pozitiv la coronavirusul de tip nou (COVID-19). Secretariatul Parlamentului a fost anunțat despre confirmarea infectării în dimineața zilei de astăzi.

„Starea de sănătate a colegului nostru este satisfăcătoare, iar ca măsură de precauție, deputații PAS dau testul la Covid-19”, a declarat Aurica Jardan, purtătoarea de cuvânt al PAS, pentru tv8.

Precizăm că luni, 20 iulie, a avut loc ședința Parlamentului deși doi deputați ai fracțiunii Partidului Șor au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram