/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 807: Atac în Rusia și lupte grele la Harkov! ISW avertizează Moldova, iar Finlanda anunță soluția de pace

/DOC/ Întreprinderi de milioane de lei. Lista bunurilor scoase de stat la privatizare

missing
21 iulie 2020, ora 17:26

O nouă rundă de privatizare. Agenția Servicii Publice anunță că începând cu data de 17 iulie 2020 se desfășoară o nouă rundă de privatizare a bunurilor proprietate publică de stat, în particular:

  • la data de 5 august se va desfășura licitația „cu strigare” pentru privatizarea a 4 întreprinderi de stat (ca complexe patrimoniale unice); cotei sociale din S.C „IT-Cafe” S.R.L, precum și a 10 complexe de bunuri/bunuri imobile, (Termenul limită de depunere a cererilor- 4 august 2020, ora 16:00).

în perioada 17 – 21 august 2020 pe piața reglementată, prin intermediul Bursei de Valori, se vor desfășura licitații cu strigare pentru vânzarea pachetelor de acțiuni în loturi unice din 6 societăți pe acțiuni:

  • S.A „Drumuri-Orhei”;
  • S.A „Drumuri-Soroca”;
  • S.A „Drumuri-Criuleni”;
  • S.A „Drumuri-Cahul”;
  • S.A „Institutul de cercetări științifice „Rif-Acvaaparat”;
  • S.A „Metalferos”

în perioada 17 iulie – 18 august se desfășoară concursul comercial pentru privatizarea complexului patrimonial unic Î.S Hotelul ”Zarea” (termen limită de depunere a ofertelor – 18 august ).

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram