Ford introduce Mustang Mach-E 1400 – un prototip unic dezvoltat în colaborare cu RTR Vehicles pentru a demonstra posibilitățile de performanță a propulsiei electrice.

Urmând proiectul unui dragster electric Mustang Cobra Jet 1400 arătat cu câteva luni mai devreme, Mustang Mach-E 1400 poate pune la dispoziţie maxim 1.420 CP și peste 1.000 kg de forţă de apăsare la o viteză de 257 km/h de la cele șapte motoare și bateria de performanţă ultra-înaltă.

Făcându-și prima apariție la o cursă NASCAR în curând, Mustang Mach-E 1400 este conceput pentru a contesta percepțiile a ceea ce vehiculele electrice pot face cu un tuning de performanță și tehnologie avansată. Află mai multe detalii interesante şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!