/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

Skoda Scala a devenit Skoda Slavia în mâinile unei echipe de studenţi

missing
21 iulie 2020, ora 09:26

Douăzeci și șase de băieți și cinci fete de la Academia ŠKODA au luat parte la proiectul AZUBI din acest an, un proiect anual de a face un concept bazat pe unul dintre modelele produse în masă ale mărcii.

Creaţia din acest an leagă în plus prezentul de trecut: conceptul open-top, numit SLAVIA, se alătură sărbătorilor din acest an ale aniversării fondării Skoda, făcând referire la numele primelor biciclete realizate de Václav Laurin și Václav Klement după înființarea firmei în 1895.

Prototipul derivat din modelul Scala combină un design proaspăt, modern și izbitor cu semnul distinctiv tradițional al primelor zile de automobilism, când majoritatea mașinilor aveau caroserii deschise. Află mai multe detalii şi vezi cum a apărut maşina de pe hârtie în realitate, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram