Douăzeci și șase de băieți și cinci fete de la Academia ŠKODA au luat parte la proiectul AZUBI din acest an, un proiect anual de a face un concept bazat pe unul dintre modelele produse în masă ale mărcii.

Creaţia din acest an leagă în plus prezentul de trecut: conceptul open-top, numit SLAVIA, se alătură sărbătorilor din acest an ale aniversării fondării Skoda, făcând referire la numele primelor biciclete realizate de Václav Laurin și Václav Klement după înființarea firmei în 1895.

Prototipul derivat din modelul Scala combină un design proaspăt, modern și izbitor cu semnul distinctiv tradițional al primelor zile de automobilism, când majoritatea mașinilor aveau caroserii deschise. Află mai multe detalii şi vezi cum a apărut maşina de pe hârtie în realitate, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!