Niciun deputat al fracțiunii PAS, care a dat testul la COVID-19 după ce un angajat al fracțiunii a fost testat pozitiv, nu a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Informația a fost oferită pentru tv8 de purtătoarea de cuvânt a partidului.

„Toți deputații PAS care s-au testat ieri la COVID-19 au avut rezultatul negativ”, a declarat Aurica Jardan pentru tv8.

Marți, printr-un comunicat, Parlamentul R. Moldova a anunțat că un angajat din cabinetul Fracțiunii PAS, Blocul ACUM, a fost testat pozitiv la coronavirusul de tip nou (COVID-19).

Precizăm că luni, 20 iulie, a avut loc ședința Parlamentului deși doi deputați ai fracțiunii Partidului Șor au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Anterior, deputatul PDM, Vladimir Nichiforciuc și deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, dar și deputata Platformei DA, Arina Spătaru.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 21 442 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1451 în Transnistria.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!