/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Deputații PAS s-au testat la Covid-19 după ce un angajat al fracțiunii s-a infectat. Ce au arătat rezultatele

22 iulie 2020, ora 10:00

Niciun deputat al fracțiunii PAS, care a dat testul la COVID-19 după ce un angajat al fracțiunii a fost testat pozitiv, nu a fost confirmat pozitiv cu noul coronavirus. Informația a fost oferită pentru tv8 de purtătoarea de cuvânt a partidului.

„Toți deputații PAS care s-au testat ieri la COVID-19 au avut rezultatul negativ”, a declarat Aurica Jardan pentru tv8.

Marți, printr-un comunicat, Parlamentul R. Moldova a anunțat că un angajat din cabinetul Fracțiunii PAS, Blocul ACUM, a fost testat pozitiv la coronavirusul de tip nou (COVID-19).

Precizăm că luni, 20 iulie, a avut loc ședința Parlamentului deși doi deputați ai fracțiunii Partidului Șor au fost confirmați pozitiv cu noul coronavirus. Anterior, deputatul PDM, Vladimir Nichiforciuc și deputatul PSRM, Vladimir Mizdrenco au fost testați pozitiv cu noul coronavirus, dar și deputata Platformei DA, Arina Spătaru.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 21 442 cazuri de infecție cu noul Coronavirus, dintre care 1451 în Transnistria.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram