/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Expert, despre ideea creării unei infrastructuri pentru bicicliști în Chişinău. Zece principii pentru o reţea eficientă

missing
22 iulie 2020, ora 10:35

Dr. Ilie Bricicaru, directorul centrului de cercetare Observatorul de Siguranță a Infrastructurii Rutiere (OSIR) din cadrul Universităţii Tehnice din Moldova, consideră că în capitală este posibil de schimbat lucrurile în ceea ce priveşte crearea unei infrastructuri complexe pentru biciclişti.

În opinia sa, există capacitatea necesară pentru a face lucrurile să se mişte din loc, iar pandemia de COVID-19 ar fi unul dintre catalizatorii puternici.

Într-o postare publică, ca reacţie la ideile enunţate de Victor Chironda mai devreme, expertul a enumerat 10 elemente esenţiale care trebuiesc asigurate pentru ca ideea autorităţilor să aibă succes şi ca bicicliştii să dorească să circule prin Chişinău. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram