Dr. Ilie Bricicaru, directorul centrului de cercetare Observatorul de Siguranță a Infrastructurii Rutiere (OSIR) din cadrul Universităţii Tehnice din Moldova, consideră că în capitală este posibil de schimbat lucrurile în ceea ce priveşte crearea unei infrastructuri complexe pentru biciclişti.

În opinia sa, există capacitatea necesară pentru a face lucrurile să se mişte din loc, iar pandemia de COVID-19 ar fi unul dintre catalizatorii puternici.

Într-o postare publică, ca reacţie la ideile enunţate de Victor Chironda mai devreme, expertul a enumerat 10 elemente esenţiale care trebuiesc asigurate pentru ca ideea autorităţilor să aibă succes şi ca bicicliştii să dorească să circule prin Chişinău. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!