/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 794: Alertă în toată țara și risc de baie de sânge! WP: Moldova va fi următoarea țintă, dacă Ucraina cade

Premieră: Noul MINI John Cooper Works Countryman facelift

missing
22 iulie 2020, ora 09:15

MINI introduce noul John Cooper Works Countryman facelift! Detaliile noi de design şi echipamentele rafinate accentuează şi mai mult caracterul sportiv exclusiv al atletului de top.

Motorul turbo cu patru cilindri ce oferă 306 CP, transmisia Steptronic Sport cu opt trepte, tracţiunea integrală ALL4 şi tehnologia suspensiei concepută cu experienţa pe circuite a John Cooper Works garantează plăcere remarcabilă a condusului şi versatilitate care inspiră.

Noul MINI JCW Countryman facelift îşi prezintă calităţile atât pe şosea, cât şi pe terenuri neasfaltate. Puterea remarcabilă a motorului turbo cu patru cilindri este transferată la drum printr-o transmisie Steptronic Sport cu opt trepte şi tracţiune integrală ALL4, o combinaţie care garantează performanţe extreme pe toate tipurile de suprafaţe. Citeşte articolul mai departe pentru a afla ce alte dotări are maşina, pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram