/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Mitsubishi a anunţat când va prezenta noua generaţie Outlander

missing
23 iulie 2020, ora 12:19

Compania Mitsubishi şi-a anunţat planul de acţiuni pentru perioada imediat următoare pe piaţa din SUA, deşi în cadrul alianţei din care face parte răspunde doar de regiunea ASEAN (Asociaţia naţiunilor din sud-estul Asiei) și Oceania. Acesta include şi o referinţă la premiera noii generaţii a modelului Outlander.

Astfel, aflăm că în iarna anului 2020, linia de produse actualizate va fi completată cu o versiune revizuită mecanic a celui mai bine vândut PHEV din lume (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) – actuala generaţie Outlander PHEV. Se menţionează despre un motor cu combustie internă cu un volum mărit, mai mulţi CP generaţi, în timp ce sistemul de propulsie electrică a fost rafinat pentru a oferi o autonomie mai mare, dar şi un interval mai mare de viteză în care se poate opera.

În concluzie, cel mai probabil este vorba despre introducerea motorizării actualizate a modelului facelift peste ocean, cel care a debutat în 2018. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram