Compania Mitsubishi şi-a anunţat planul de acţiuni pentru perioada imediat următoare pe piaţa din SUA, deşi în cadrul alianţei din care face parte răspunde doar de regiunea ASEAN (Asociaţia naţiunilor din sud-estul Asiei) și Oceania. Acesta include şi o referinţă la premiera noii generaţii a modelului Outlander.

Astfel, aflăm că în iarna anului 2020, linia de produse actualizate va fi completată cu o versiune revizuită mecanic a celui mai bine vândut PHEV din lume (Plug-in Hybrid Electric Vehicle) – actuala generaţie Outlander PHEV. Se menţionează despre un motor cu combustie internă cu un volum mărit, mai mulţi CP generaţi, în timp ce sistemul de propulsie electrică a fost rafinat pentru a oferi o autonomie mai mare, dar şi un interval mai mare de viteză în care se poate opera.

În concluzie, cel mai probabil este vorba despre introducerea motorizării actualizate a modelului facelift peste ocean, cel care a debutat în 2018. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!