/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

De ce Moldova înregistrează fluctuații ale cazurilor de coronavirus. Explicațiile ministrei Sănătății

missing
24 iulie 2020, ora 12:27

Ministra Sănătății, Viorica Dumbrăveanu a explicat de ce Republica Moldova înregistrează fluctuații aproape zilnice ale numărului de infecții noi cu coronavirus. Potrivit șefei de la Sănătate, oscilațiile sunt condiționate de participarea colectivă la diverse evenimente și de infectările în colectivități.

„Pe platforma punctului focal , în fiecare zi analizăm care sunt motivele cifrelor înregistate, unde avem înregistrate focare… și întotdeauna ele sunt condiționate de participarea colectivă la anumite evenimente, este generată de exemplu de înregistrarea în cadrul unei colectivități a cazurilor de infectare și triajul care nu a fost asigurat”, a spus Viorica Dumbrăveanu.

Potrivit datelor Ministerului Sănătății, săptămâna trecută, numărul cazurilor de infecție cu Covid – 19 a crescut cu aproape 2%.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram