/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa, prognoză sumbră și acord NATO privind sistemele antiaeriene pentru Ucraina

Dosarul Casa Presei. Dodon: „Casa Presei și cantina Guvernului au revenit în proprietatea statului”

missing
24 iulie 2020, ora 17:25

Casa Presei și cantina Guvernului au revenit în proprietatea statului. Anunțul a fost făcut, vineri, 24 iulie, de președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii sale „Președintele răspunde”. Asta după ce marți, 22 iulie, deputatul PPDA, Alexandru Slusari a solicitat explicații de la Procuratura Anticorupție și Agenția Proprietăți Publice pentru informațiile apărute în presă precum că privatizarea Casei Presei și cantinei Guvernului și vilei istorice ar putea fi anulată, iar dosarul – clasat.

Igor Dodon, președintele R. Moldova:Casa Presei și cantina Guvernului au revenit în proprietatea statului. Este important – cumpărătorul a cedat activele statului. Aceste active au revenit în proprietatea statului”.

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr a cerut explicații de la Procuratura Anticorupție și Agenția Proprietăți Publice în dosarul privatizării Casei Presei. Totodată, deputatul susține că vrea să cunoască dacă liderul PDM, Pavel Filip este implicat în dosar.

Recent am rămas perplex de informația din presă precum că CNA, controlat de omul lui Dodon, propune clasarea dosarului penal pe acest caz. În vederea clarificării situației, am înaintat azi demersuri către Procuratura Anticorupția și Agenția Proprietății Publice. La fel, vrem să cunoaștem dacă în cadrul dosarului penal figurează Pavel Filip și Mihail Casapu, persoana importantă din cadrul Cancelariei de stat pe perioada 2018-2019 și actualul vicedirector APP”, a scris Slusari pe pagina sa de facebook.

 

/DOC/ Slusari: „CNA, controlat de omul lui Dodon, propune clasarea dosarului privind privatizarea Casei Presei și cantinei Guvernului”

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram