Casa Presei și cantina Guvernului au revenit în proprietatea statului. Anunțul a fost făcut, vineri, 24 iulie, de președintele Igor Dodon în cadrul emisiunii sale „Președintele răspunde”. Asta după ce marți, 22 iulie, deputatul PPDA, Alexandru Slusari a solicitat explicații de la Procuratura Anticorupție și Agenția Proprietăți Publice pentru informațiile apărute în presă precum că privatizarea Casei Presei și cantinei Guvernului și vilei istorice ar putea fi anulată, iar dosarul – clasat.

Igor Dodon, președintele R. Moldova:Casa Presei și cantina Guvernului au revenit în proprietatea statului. Este important – cumpărătorul a cedat activele statului. Aceste active au revenit în proprietatea statului”.

Deputatul Platformei Demnitate și Adevăr a cerut explicații de la Procuratura Anticorupție și Agenția Proprietăți Publice în dosarul privatizării Casei Presei. Totodată, deputatul susține că vrea să cunoască dacă liderul PDM, Pavel Filip este implicat în dosar.

Recent am rămas perplex de informația din presă precum că CNA, controlat de omul lui Dodon, propune clasarea dosarului penal pe acest caz. În vederea clarificării situației, am înaintat azi demersuri către Procuratura Anticorupția și Agenția Proprietății Publice. La fel, vrem să cunoaștem dacă în cadrul dosarului penal figurează Pavel Filip și Mihail Casapu, persoana importantă din cadrul Cancelariei de stat pe perioada 2018-2019 și actualul vicedirector APP”, a scris Slusari pe pagina sa de facebook.

 

/DOC/ Slusari: „CNA, controlat de omul lui Dodon, propune clasarea dosarului privind privatizarea Casei Presei și cantinei Guvernului”

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!