Hyundai introduce pe maşinile sa noua cutie de viteze manuală iMT, dezvoltată in-house cu eforturi comune ale KIA, însă într-o altă versiune, una mai interesantă, despre care se spune că este o premieră în industrie!

Dacă pe modele precum Ceed şi Rio pentru piața europeană există o a treia pedală, dar care nu are niciun fel de conexiune mecanică cu ambreiajul (prin apăsarea sa conducătorul auto dă o comandă doar unui actuator), pe maşinile Hyundai în genere nu va exista o a treia pedală!

Primul model cu o astfel de transmisie a devenit Hyundai Venue în specificaţie pentru piața indiană. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!