/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 805: Atac cibernetic în Moldova, paradox istoric, decizie UE și arme chimice! Zelenski: Putin e un nazist

ULTIMĂ ORĂ! Starea de urgență în sănătate publică, prelungită până pe 31 august

missing
24 iulie 2020, ora 15:35

Starea de urgență în sănătate publică a fost prelungită cu încă o lună, până pe 31 august. Decizia a fost luată azi, la ședința Comisiei Naționale Extraordinare pentru Sănătate Publică.

Odată cu aceasta, mai multe restricții stabilite anterior rămân valabile. Este în continuare interzisă activitatea parcurilor de distracții, cea a cluburilor de noapte și nu sunt permise ceremoniile precum nunți sau cumetrii.

Obligativitatea carantinei pentru 14 zile la revenirea în țară din străinătate – rămâne în vigoare. Premierul Chicu a spus că membrii comisiei nu au susținut propunerea de a o scoate, și nici nu e posibil de eliminat regula dată având în vedere situația din alte țări. La această decizie se va reveni la începutul lunii august.

Din 1 august, se vor relua activitățile teatral-concertistice și a cinematografelor în aer liber.

Din 20 august, se vor relua și desfășurarea antrenamentelor în săli pentru Federațiile Sportive Naționale acreditate de Ministerul Educației, dar fără spectatori.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram