/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

No comment: Patriarhul Chiril i-a sugerat stareței care are în posesie un Mercedes S-Class ca să scape de el

missing
27 iulie 2020, ora 12:23

Patriarhul Moscovei și al întregii Rusii, Chiril I, a chemat-o pe stareța Feofania, care a ajuns recent în gura târgului în urma unei investigații jurnalistice, să scape de automobilul de lux pe care îl are sau mai bine spus să-l vândă.

Amintim că Olga Miskina deţine în prezent un Mercedes-Benz S 500 4MATIC în valoare de aproape 10 milioane de ruble.

Acest lucru a fost anunțat de Vladimir Legoida, președintele Departamentului Sinodal pentru Relațiile Bisericii cu Societatea și Mass-Media din Patriarhia Moscovei. În mesaj se spune că patriarhul Chiril a subliniat necesitatea folosirii donațiilor către mănăstire în scopuri sociale și caritabile. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram