/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Premieră: Noul Haval DaGou – maşina desenată de omul care a făcut formele modelelor Range Rover

missing
27 iulie 2020, ora 18:06

În China s-a reluat organizarea de saloane auto tradiţionale în ciuda riscurilor legate de noul tip de coronavirus. La Chengdu Motor Show, un eveniment de talie internaţională, care se desfăşoară şi la această oră (24 iulie – 2 august), au debutat mai multe maşini noi, printre care şi Haval DaGou (din chineză s-ar traduce – câine mare).

Ne-a atras atenţia acest model nu numai pentru că marca are şi o reprezentanţă în ţara noastră, ci pentru că este primul automobil proiectat la capitolul forme de către un fost designer exterior al Land Rover!

Noul Haval DaGou este un SUV care are un corp montat peste un şasiu tip cadru și un motor poziţionat transversal. Producătorul notează că modelul se bazează pe o platformă nouă, cu suspensie McPherson pe puntea din faţă şi una multi-link pe spate. Citeşte articolul mai departe pe AutoBlog.MD

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram