/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 801: Atacuri și în ajun de Paște! Alerta lui Zelenski, dat în căutare de Rusia: „Urmează o nouă etapă„

/VIDEO/ Andrian Candu susține că PDM încearcă anularea înregistrării partidului Pro Moldova

missing
27 iulie 2020, ora 12:10

Andrian Candu susține că reprezentanții PDM încearcă anularea înregistrării partidului Pro Moldova și respectiv excluderea acestuia din registrul partidelor politice. Declarațiile au fost făcute în cadrul unei conferințt de presă, luni, 27 iulie.

Andrian Candu, lider Pro Moldova:Noi am fost foarte atenți și cu diligența necesară am respectat întocmai procedurile legale pentru înregistrarea partidulu politic Pro Moldova. La ora actuală, însă, foștii noștri colegi, din PDM atât de josnic au ajuns deja că vor să folosească instrumentele administrative pe care le au la dispoziție pentru anularea înregistrării Partidului Politic Pro Moldova. Au expediat nenumărate scrisori în adresa Agenției pentru Servicii Publice care este subordonată, prin afiliere PDM, exponentul PDM este numit ca director și în general conducerea acestei agenții.

Această Guvernare Filip și Dodon merg până la ceea să folosească și instrumentul Procuraturii Generale în aceste jocuri abuzive împotriva Partidului Pro Moldova.

Noi vom pune la dispoziția presei și societății demersurile respective ca să vadă întreaga țară mizerii și înjosirea la care merge aceastp guvernare. Calificăm ca hărțuire și încercare de intimidare a echipei Pro Moldova pentru determinarea, curajul și criticile aduse actualei Guvernări. Noi condamnăm cu fermitate aceste tentative de luptă josnică împotriva Pro Moldova și bineînțeles ne vom adresa ambasadelor străine și organizațiilor străine acreditate la Chișinău să urmărească acest caz, aceste abuzuri din partea Guvernării și bineînțeles să le califice ca abuzuri și să le condamne. Sunt derapeje antidemocratice, noi vom lupta ca să nu permitem să distrugă regulile de bază”

Solicitată telefonic, purtătoarea de cuvânt a PDM, Stela Nistor, a spus că formațiunea va reveni ulterior cu o reacție.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram