/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Rachete secrete și paradoxul invaziei ruse. Kremlinul vrea să saboteze summitul de pace

/VIDEO/ Renato Usatîi, despre dosarul penal în care figurează și alegerile prezidențiale: „Sunt gată să fiu sluga poporului”

missing
27 iulie 2020, ora 14:20

Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține o conferință de presă, luni, 27 iulie, în care oferă detalii desăre dosarul penal în care figurează, mandatul de arest emis pe numele său de către autoritățile din Federația Rusă și despre alegerile prezidențiale din toamnă. Totodată, Usatîi a îndemnat cetățenii să facă filmulețe în care să-și expună părerea privind participarea sa la alegerile prezidențiale din toamnă.

Renato Usatîi, lider Partidul Nostru:Pe 27 august voi anunța dacă candidăm. Eu sunt gata să fiu toată viața sluga poporului. Aștept ca oamenii să facă filmulețe video în care să-și expună părerea și vom decide dacă candidăm”.

Vineri, 24 iulie, magistrații Curții Tverskaya din Moscova, Federația Rusă, au emis un mandat de arestare pe numele primarului de Bălți, Renato Usatîi, într-un dosar penal, intentat pentru fraudă valutară.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram