Liderul Partidului Nostru, Renato Usatîi, susține o conferință de presă, luni, 27 iulie, în care oferă detalii desăre dosarul penal în care figurează, mandatul de arest emis pe numele său de către autoritățile din Federația Rusă și despre alegerile prezidențiale din toamnă. Totodată, Usatîi a îndemnat cetățenii să facă filmulețe în care să-și expună părerea privind participarea sa la alegerile prezidențiale din toamnă.

Renato Usatîi, lider Partidul Nostru:Pe 27 august voi anunța dacă candidăm. Eu sunt gata să fiu toată viața sluga poporului. Aștept ca oamenii să facă filmulețe video în care să-și expună părerea și vom decide dacă candidăm”.

Vineri, 24 iulie, magistrații Curții Tverskaya din Moscova, Federația Rusă, au emis un mandat de arestare pe numele primarului de Bălți, Renato Usatîi, într-un dosar penal, intentat pentru fraudă valutară.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!