În paralel cu lansarea pe piaţă a noilor BMW Seria 5BMW M5 şi BMW M5 Competition facelift, producătorul bavarez a anunţat despre o gamă largă de accesorii BMW M Performance pentru aceste automobile. De această dată constructorul le detaliază şi ne prezintă mai multe imagini cu aceste produse must have.

Accesoriile, care au fost dezvoltate folosindu-se experienţa unică a BMW M GmbH, stabilesc accente sportive suplimentare pentru design şi performanță. Toate componentele sunt aliniate, conform tradiţiei, cu caracterul specific al fiecărui model şi, pe lângă aspectul sportiv, îndeplinesc şi cerinţele funcţionale cu privire la construcția ultrauşoară şi aerodinamică.

Cele mai multe dintre accesoriile M Performance pentru BMW Seria 5 vor fi disponibile imediat după lansarea pe piaţă a noilor modele. O bună parte dintre ele sunt realizate din carbon de înaltă calitate. Acestea evocă tradiţia specială în motorsport a BMW. Vezi lista completă şi admiră-le într-o galerie foto cuprinzătoare, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!