/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 754: Noi bombardamente și Putin în Piața Roșie. Chișinăul nu recunoaște alegerile din Rusia

Emisiunea prezentatoarei TV Ellen DeGeneres, investigată pentru un climat „toxic” şi hărţuire la locul de muncă

28 iulie 2020, ora 22:05

Compania WarnerMedia a contractat serviciile unei firme private de investigaţie, după ce a fost informată că emisiunea de divertisment “The Ellen DeGeneres Show” promovează un mediu de lucru “toxic”, hărţuirea profesională şi rasismul, relatează EFE, citat de Agerpres.

Programul vizat de această anchetă, prezentat de actriţa de comedie Ellen DeGeneres din 2003, este una dintre cele mai de succes emisiuni de divertisment din industria de televiziune americană, iar conţinuturile sale sunt urmărite în multe alte regiuni ale lumii, având o mare influenţă în cultura populară datorită invitaţilor prezenţi în platou.

Însă, potrivit unui articol publicat luni de revista Variety şi distribuit apoi de presa de specialitate, mai mulţi angajaţi ai emisiunii au primit un comunicat în care erau anunţaţi că vor trebui să participe la o serie de interviuri în cadrul unei anchete independente.

Informaţia a fost dezvăluită după ce site-ul BuzzFeed a publicat un reportaj în care foşti angajaţi ai emisiunii au acuzat echipa de la “The Ellen DeGeneres Show” de “rasism” şi de “mediu toxic la locul de muncă”.

În reportaj erau denunţate comentarii nepotrivite şi o dinamică a “fricii” prin care angajaţii erau vizaţi de represalii dacă îşi luau zile libere pentru probleme medicale sau familiale, printre alte exemple.

Într-un comunicat ulterior, producătorii formatului au declarat că “responsabilitatea show-ului lui Ellen depinde exclusiv de ei”. “Tratăm cu multă seriozitate aceste afirmaţii şi ne angajăm să facem lucrurile mai bine”, se arată în comunicat.

Nu este prima dată când acest format TV de succes este criticat de persoane care au lucrat la programul prezentat de Ellen DeGeneres, care, în pofida carismei şi a popularităţii actriţei, a primit critici de la unii dintre invitaţi, care s-au plâns că au fost trataţi din partea ei cu răceală şi lipsă de cordialitate.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram