/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Vot final în Congres și exerciții NATO. Preotul de la înmormântarea lui Navalnîi, pedepsit

Taraclia: Pedeapsa primită de unul dintre adolescenții acuzați că și-ar violat colega de clasă

missing
28 iulie 2020, ora 08:34

Unul din cei trei adolescenții acuzați de violul unei fete de 16 ani din Tvardița a fost condamnat la cinci ani de detenție. Adolescentul și-a recunoscut vina, iar cazul său a fost examinat într-o procedură separată, informează Nokta.

Potrivit procurorului Taras Patraman, la 16 iulie, instanța l-a condamnat la cinci ani de detenție cu o perioadă de probă de trei ani, deși procurorul a solicitat închisoarea pe același termen, ținând cont de circumstanțe atenuante.

Marți, 28 iulie, va avea loc o ședință de judecată în cazul celorlalți doi adolescenți acuzați de viol.

Tinerii au fost puși sub învinuire pe două capete de acuzare: viol și satisfacerea poftei sexuale în forme perverse. În cazul în care vinovăția acestora va fi demonstrată în instanța de judecată, făptașii riscă de la 5 la 12 ani închisoare.

Cei trei adolescenți de la Tvardița, care și-ar fi violat colega de clasă, trimiși pe banca acuzaților

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram