/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

/VIDEO/ StarNet a trecut la casă nouă, în Taraclia. A pregătit o mega ofertă - 50% reducere la abonament

missing
28 iulie 2020, ora 21:31

StarNet a trecut la casă nouă în orașul Taraclia. Modern, încăpător, cu un personal profesionist și prietenos, noul oficiu și-a redeschis larg ușile, chiar în centrul orașului. Locuitorii din Taraclia sunt așteptați în oficiul de pe strada General Ivan Inzov, 14C pentru beneficia de televiziune de ultimă generație, telefonie și internet precum și de cele mai calitative tehnologii și soluții propuse de companie. Și asta nu e tot, familia StarNet vine cu o mega ofertă, reducere de 50% din abonamentul unde sunt incluse toate serviciile.

Echipa StarNet din Taraclia este la dispoziția clienților pentru a le oferi cele mai optime și avantajoase oferte. La moment, doar StarNet poate oferi cea mai mare grilă TV cu peste 200 de canale și la cea mai mare viteza de internet din teritoriu.

ALEXANDR BORIMECICOV, ȘEF FILIALA STARNET TARACLIA: „Am trecut la casă nouă, nu neapărat pentru a mări numărul de clienți, dar în primul rând pentru a le oferi servicii calitative clienților existenți și a menție calitatea acestora, asta penentru noi este cel mai important.”

Chiar și în condiții de criză provocată de pandemie, StarNet își urmează planul ambițios de a schimba viitorul și de a aduce tehnologii de ultimă generație în fiecare casă din Moldova. Investițiile celei mai mari și cunoscute companii de telecomunicații din țară vor continua și în alte localități.

LILIANA ANDRUSIV, ȘEFĂ SERVICIU DIGITAL MARKETING STARNET: „Pentru StarNet este o oportunitate de a veni cu tehnologii de ultimă generație, cu inovație și cu StarNet și internet în fiecare casă, inclusiv și în Taraclia.”

De serviciile StarNet beneficiază și doamna Dorina, care este încântată mai ales de atmosfera prietenoasă și deservirea excelentă.

DORINA, CLIENTĂ: „Eu eram la o altă rețea, am trecut la StarNet, foarte comodă conexiunea.Colectivul este unul excepționale, fetele sunt atât de binevoitoare.”

Oaspeții spun că datorită calității serviciilor, compania StarNet a devenit mult mai atractivă.

ANATOLIE BIȘIR, INVITAT: „Internet și televiziune de la o calitate foarte înaltă, canale în calitate HD și cred că cei care s-au conectat la acest furnizor au simțit diferența comparativ cu ceilalți provideri de aceleași servicii.”

StarNet este unul dintre liderii de pe piață din orașul Taraclia pe segmentul internet și televiziune cu peste 500 de abonați și peste 120 de mii de abonați în toată țara. Pentru mai multe oferte accesează www.starnet.md.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram