Unul dintre cele mai cool smartphone-uri ale anului 2020 poate fi al tău. 4 camere, carcasă din sticlă și baterie de 5020 mAh, care te ține bine-mersi și câteva zile. Vrei să vorbească tot Instagramul despre tine? Deci, sigur ai nevoie de niște poze făcute cu camera Xiaomi de 64 MP. Câștigă un Xiaomi Redmi Note 9 PRO de la Credit 7! Avem tocmai 7 smartphone-uri pentru 7 norocoși.

Doar în această vară, ia primul credit de la Credit 7 cu 0% dobândă* și participă la extragerea celor 7 smartphone-uri Redmi Note 9 PRO. Ce înseamnă 0% dobândă? Că întorci exact acea sumă de bani pe care ai luat-o. Suma împrumutului nu se schimbă pe parcurs.

Cum participi la Tombolă și câștigi un Xiaomi Redmi Note 9 PRO:

– Alege suma împrumutului și perioada de rambursare pe credit7.md;
– Completează cererea (îți va lua cel mult 5 minute);
– Așteaptă confirmarea, care va veni printr-un SMS;
– Semnează contractul online și primește banii tăi pe card în mai puțin de 1 oră.

Nu rata momentul când un credit realmente îți poate aduce noroc! Nu trebuie să te înregistrezi pentru participare. Imediat ce contractezi primul credit – primești dreptul automat la participare în Tombolă.

Tot ce ai de făcut este să urmărești pagina noastră pe Facebook – Extragerea câștigătorilor va avea loc pe 5 septembrie. Participă și tu!

Solicită primul credit gratuit aici și câștigă un Xiaomi Redmi Note 9 PRO!

* În cadrul promoției ”Primul Credit Gratuit”, pentru un credit în sumă de 3 000 MDL , pe un termen de 30 zile, valoarea totală plătibilă de către consumator constituie 3000 MDL. Costul total al creditului pentru o perioadă de 30 zile constituie: 0 MDL. În caz de neplată se aplică dobânzi și penalități conform contractului de împrumut.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!