/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 787: Atac la Odesa și prognoză sumbră! ISW: Amenințare voalată pentru Moldova. Rusia avansează rapid

Un bărbat din capitală a murit după ce s-a aruncat în gol de la înălțime. Le-a lăsat rudelor un bilet de adio

missing
29 iulie 2020, ora 10:28

Tragedie într-o familie din Chișinău. Un bărbat de 75 de ani a murit după ce s-a aruncat în gol de la înălțime.

Nenorocirea s-a produs astăzi, în zori, în sectorul Botanica. Poliția a fost alertată în jurul orei 05:00. La fata locului s-a deplasat imediat grupa operativa a IP Botanica și un echipaj medical. Din nefericire, însă, medicii nu au putut decât să constate decesul bărbatului.

În urma examinării cadavrului, nu au fost depistate alte semne de moarte violentă, decât cele caracteristice căderii de la înălțime.

Bărbatul locuia împreună cu soția. Acesta le-a lăsat rudelor un bilețel de adio în care își cere iertare.

Pe acest caz a fost pornit un proces penal, pentru a fi stabilite toate circumstanțele producerii tragediei cât și de la ce etaj a căzut victima. Corpul neînsuflețit al bărbatului a fost îndreptat la Centrul de Medicină Legală, pentru expertiză.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram