Sunt șase copii în familie și, de când țin minte, au putut viziona doar un post de televiziune. Este vorba despre familia Vlas, din satul Hăsnășenii Noi, raionul Drochia, care a câștigat un setbox, gratuit, după ce a aplicat la concursul lansat de TV8. Dispozitivul a fost instalat cu succes, iar familia recepționează acum peste zece canale tv și radio, inclusiv postul nostru de televiziune.

Grija pentru copii, serviciul și munca prin gospodărie ocupă mai tot timpul familiei Vlas. Așa că, nu le rămâne prea mult timp pentru televizor sau pentru a găsi soluții ca să recepționeze mai multe posturi tv.

OXANA VLAS, CÂȘTIGĂTOARE: „Suntem o familie numeroasă și nu putem să ne permitem, avem puține canale”.

Familia a aplicat la concursul lansat de TV8, cu ocazia celei de-a treia aniversări, și a câștigat un setbox. Echipa noastră a mers la Drochia, unde, timp de câteva ore, a fost instalat dispozitivul, absolut gratuit. Acum, televizorul familiei Vlas are în grilă 12 canale tv și radio autohtone. Astfel, TV8 ajunge și mai aproape de oameni.

OXANA VLAS, CÂȘTIGĂTOARE: „Le mulțumim din suflet pentru cadoul dat”.

Cel mai mult s-au bucurat copiii, care vor putea viziona desene animate la televizor, nu doar la ecranul mic al telefonului.

OXANA VLAS, CÂȘTIGĂTOARE: „Seara nu va mai fi atât de trist, vom privi mai multe știri, filme. Copii vor privi desene animate”.

Amintim că mai multe familii din țară, care își doreau să recepționeze postul nostru de televiziune, dar nu puteau, au primit în dar câte un setbox. Dispozitivul le permite să vizioneze și TV8, singura televiziune independentă din Republica Moldova.

 

 

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!