/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 804: „Cadou” pentru Putin, amenințare atomică și sportiv ucis! Zelenski cere arme livrate rapid

Reacția TV8 la articolul în care este vizat și un colaborator al televiziunii

missing
30 iulie 2020, ora 13:47

TV8 informează că a reziliat contractul cu Corneliu Ababii, care a activat în calitate de editor de imagine, după ce acesta a fost vizat într-un articol care dezvăluie că Ababii era administratorul din umbră al mai multor portaluri de fake news.

„AO Media Alternativa a reziliat astăzi, 30.07.2020, contractul cu persoana respectivă, care a prestat servicii de editare video. Totodată, condamnăm cu vehemență crearea, scrierea și distribuirea articolelor ce conțin informații false și ne vom implica, în continuare, în combaterea fenomenului fake news. Regretăm situația creată și ne disociem de astfel de acțiuni, ce contravin valorilor promovate de TV8”, informează administrația TV8.

Cornel Ababii a declarat în articolul menționat că angajatorul și colegii săi de muncă nu cunoșteau despre faptul că acesta administrează mai multe site-uri care distribuie știri false.

„– Reporter: Colegii tăi de la TV8 știu că tu administrezi aceste site-uri?
– Ababii: Nu. Eu mă strădui să nu știe și cred că nici Dvs. nu o să le spuneți…”, se menționează în articol.

Ababii a spus că a creat aceste site-uri cu scopul de a obține bani din publicitatea de la Google AdSense.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram