Cleopatra Stratan își bucură fanii din nou. Aceasta a lansat o piesă în colaborare cu Ilinca. Piesa se numește „Vara asta” și este o reinterpretare a unei melodii mai vechi „Mergem la mare”, cântate de fetele de la Candy.

Piesa „Vara asta” (pe Tik Tok) este prima melodie lansată în colaborarea dintre Cleopatra Stratan și Ilinca, regizată de Alex Ceaușu.

La text și linie melodică au lucrat: Laurentiu Duta, Mihai Catalin Tamazlicaru, Alexandru Ioan Antonescu, Dediu Razvan, Ilinca. Videoclipul a fost publicat pe canalul de Youtube a casei de producție ieri, 29 iulie, și până la această oră a acumulat peste 23 mii de vizualizări.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!