/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Își bucură fanii cu o nouă piesă. Cleopatra Stratan și Ilinca au lansat „Vara asta”

missing
30 iulie 2020, ora 16:28

Cleopatra Stratan își bucură fanii din nou. Aceasta a lansat o piesă în colaborare cu Ilinca. Piesa se numește „Vara asta” și este o reinterpretare a unei melodii mai vechi „Mergem la mare”, cântate de fetele de la Candy.

Piesa „Vara asta” (pe Tik Tok) este prima melodie lansată în colaborarea dintre Cleopatra Stratan și Ilinca, regizată de Alex Ceaușu.

La text și linie melodică au lucrat: Laurentiu Duta, Mihai Catalin Tamazlicaru, Alexandru Ioan Antonescu, Dediu Razvan, Ilinca. Videoclipul a fost publicat pe canalul de Youtube a casei de producție ieri, 29 iulie, și până la această oră a acumulat peste 23 mii de vizualizări.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram