Accident grav în această după amiază pe traseul Chişinău-Hînceşti. Două automobile, unul de marcă Peugeot şi altul de marcă Mercedes-Benz au intrat în contact, rămăşiţe fiind împrăştiate practic pe toată suprafaţa carosabilului.

Mai multe echipaje de poliţie sunt prezente la faţa locului şi direcţionează traficul care se desfășoară cu dificultate pe ambele sensuri. Autorităţile din raionul Ialoveni au fost sesizate despre cele întâmplat la ora 13:35. La 112, un trecător a comunicat despre un impact produs în apropiere de localitatea Pojăreni.

Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că automobilul de marca Peugeot, deplasându-se pe traseul M-1, km 22, din direcția Hînceşti spre Chișinău, din motive încă necunoscute a ieșit pe contrasens neregulamentar, tamponând frontal un Mercedes-Benz la volanul căruia se afla un bărbat de 50 ani, având ca pasageri soția de 40 ani și copiii de 5 și 16 ani. Află mai multe detalii şi vezi toate imaginile disponibile de la faţa locului, pe AutoBlog.MD

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!