/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și alerta ISW. Ucraina a retras tancurile Abrams de pe linia frontului

USM și Academia de Administrare Publică au absorbit două instituții de învățământ superior din țară

missing
31 iulie 2020, ora 17:53

Universitatea de Stat din Moldova (USM) a absorbit Universitatea de Stat „Dimitrie Cantemir”, iar Academia de Administrare Publică a absorbit Institutului de Relații Internaționale din Moldova. Transferul studenților se va realiza pînă la 25 august 2020.

Studenții înmatriculați conform programelor de studii superioare de licență ale Institutului de Relații Internaționale din Moldova vor fi transferați în cadrul Universității de Stat din Moldova, la aceleași programe de studii superioare și cu aceleași taxe de studii, stabilite anterior, începînd cu anul academic 2020-2021.

Studenții înmatriculați conform programelor de studii superioare de master și doctorat ale Institutului de Relații Internaționale din Moldova vor continua studiile în cadrul Academiei de Administrare Publică, la aceleași programe de studii superioare de master și doctorat și cu aceleași taxe de studii, stabilite anterior.

Studenții înmatriculați conform programelor de studii superioare ale Universității de Stat ”Dimitrie Cantemir” vor continua studiile în cadrul Universității de Stat din Moldova, la aceleași programe de studii superioare și cu aceleași taxe de studii, stabilite anterior.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram