/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Primăria Chișinău - obligată să vândă proprietarilor Magazinului Universal Central terenul aferent clădirii

missing
01 august 2020, ora 18:31

Curtea Supremă de Justiție a luat decizia de a menține hotărările instanței de fond și a celei de apel care obligă Primăria mun. Chișinău să vândă proprietarilor Magazinului Universal Central UNIC terenul de 1,38 ha aferent clădirii și să încheie un contract de locațiune cu agentul economic pentru un teren de 0,21 ha, situat în imediata apropiere a magazinului. Completul de Judecată a fost compus din judecătorii Ala Cobăneanu, Maria Ghervas, Galina Stratulat, Nicolae Craiu și Mariana Pitic, scrie zdg.md. 

Potrivit deciziei, „se respinge recursul depus de către Consiliul municipal Chișinău, reprezentat de către Tudor Tofan. Se menține decizia din 29 ianuarie 2019 a Curții de Apel Chișinău și hotărârea din 26 iunie 2017 a Judecătoriei Chișinău, sediul Centru, în cauza de contencios administrativ, la cererea de chemare în judecată depusă de către Societatea pe acțiuni Magazinul Universal Central ,,UNIC” împotriva Consiliului municipal Chișinău cu privire la constatarea neexaminării în termen a cererii, obligarea examinării cererilor, cu transmiterea în rezultatul privatizării a terenului în proprietate și obligarea semnării contractului de vânzare-cumpărare și încheierii contractului de locațiune”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram