Traficul rutier va fi suspendat începând cu astăzi, pe mai multe străzi din capitală, anunță Primăria municipiului Chișinău. Conducătorii auto sunt îndemnați să respecte semnalizarea rutieră temporară sau să ocolească zona respectivă.

Astfel, în perioada 1 august de la ora 22:00 până la 2 august, ora 06:00, va fi suspendat traficul rutier pe strada București, în perimetrul str. Mitropolit G. Bănulescu – Bodoni și str. Maria Cebotari. Circulația va fi întreruptă în legătură cu executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor inginerești din gestiunea „Apă – Canal Chișinău”.

De asemenea, în perioada 1 august-7 august va fi suspendat parțial traficul rutier la intersecția bulevardului Dimitrie Cantemir – strada Lev Tolstoi. Măsura este impusă de executarea lucrărilor de reabilitare a rețelelor termice.

Traficul rutier va fi suspendat și duminică, 02 august, între orele 08:00 și 17:00, pe strada Albișoara, tronsonul cuprins între bulevardul Iurie Gagarin – strada Ismail, în legătură cu executarea lucrărilor de ridicare topografică a străzii.

Totodată, în perioada 03 august-02 noiembrie va fi suspendat traficul rutier pe tronsonul cuprins între strada Moara Roșie – strada Cramei.

 

 

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!