Circa 61 de mii de bilete de avion au fost vândute de la începutul pandemiei, din luna martie până pe 10 iulie, în contextul în care zborurile nu au fost efectuate din cauza COVID-19. 

Din numărul total de bilete vândute, doar la aproximativ trei mii de pasageri le-a fost rambursat costul biletului iar peste 17 500 de pasageri au acceptat alte opțiuni decât rambursarea costului biletului, a comunicat Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC).

În primele șase luni ale anului curent, au fost transportați 506 930 pasageri ceea ce constituie o descreștere de 63% față de perioada similară a anului 2019 când au fost transportați 1 343 938 pasageri.

Pentru a fi la curent cu cele mai importante știri te așteptăm pe Telegram. Pentru reportaje video și emisiuni ne găsești pe Youtube, pentru fotografii și stories vino pe Instagram, iar pe Tik Tok îți oferim o doză de amuzament


Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!