/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 784: Atac sângeros la Cernihov și incendiu puternic în Crimeea. Zelenski convoacă Consiliul Ucraina-NATO

/FOTO/ Două persoane au decedat, iar un copil de șase ani a ajuns la spital, în urma unui accident, în Călărași

missing
02 august 2020, ora 11:39

Două persoane au decedat, iar un copil de șase ani a fost rănit, în urma unui accident rutier care a avut loc ieri, 1 august, în apropiere de satul Vălcineț, raionul Călărași, potrivit ofițerei de presă Cristina Vicol.

Polițiștii au fost alertați în jurul orei 20:00 precum că pe traseul Sadova – Vorniceni s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că o mașină a intrat într-un copac. Este vorba despre un „Renault Megane”.

La volanul automobilului se afla o femei de 45 de ani. Impactul s-a produs după ce șoferița a pierdut controlul volanului din motiv că se deplasa cu o viteză excesivă în momentul în care a încercat să intre în curbă.

Foto: IP Călărași

În urma accidentului, șoferița și pasagera au decedat. Pasagera avea 70 de ani. Ea se afla pe bancheta din față. În momentul în care a avut loc impactul, fiica șoferiței se afla pe bancheta din spate. Fetița în vârstă de șase ani s-a ales cu leziuni ușoare.

Poliția investighează toate circumstanțele.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram