Două persoane au decedat, iar un copil de șase ani a fost rănit, în urma unui accident rutier care a avut loc ieri, 1 august, în apropiere de satul Vălcineț, raionul Călărași, potrivit ofițerei de presă Cristina Vicol.

Polițiștii au fost alertați în jurul orei 20:00 precum că pe traseul Sadova – Vorniceni s-a produs un accident rutier. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că o mașină a intrat într-un copac. Este vorba despre un „Renault Megane”.

La volanul automobilului se afla o femei de 45 de ani. Impactul s-a produs după ce șoferița a pierdut controlul volanului din motiv că se deplasa cu o viteză excesivă în momentul în care a încercat să intre în curbă.

Foto: IP Călărași

În urma accidentului, șoferița și pasagera au decedat. Pasagera avea 70 de ani. Ea se afla pe bancheta din față. În momentul în care a avut loc impactul, fiica șoferiței se afla pe bancheta din spate. Fetița în vârstă de șase ani s-a ales cu leziuni ușoare.

Poliția investighează toate circumstanțele.

Suntem liberi și scriem pentru tine. Tu meriți! O facem cu pasiune, dedicație și onestitate. Iar pentru a continua, avem nevoie de ajutorul tău!

Susține redacția TV8.md cu o donație pe contul nostru de PayPal sau Patreon.

Îți mulțumim!