/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Un bărbat a pierdut lupta cu noul coronavirus. Starea celorlalți pacienți

missing
02 august 2020, ora 10:55

Un bărbat de 67 de ani din Chișinău a pierdut lupta cu noul coronavirus. El a fost internat la data de 20 iulie, la Spitalul Clinic Municipal nr. 1. Pacientul mai suferea de cardiomiopatie mixtă, diabet zaharat și hipertensiune arterială.

Potrivit Ministerului Sănătății, bilanțul celor decedați a ajuns la 789.

Cât ține de starea de sănătate a persoanelor infectate: 425 sunt în stare gravă, dintre care 40 de pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată, 1 161- stare de gravitate medie, ceilalți pacienți – în stare satisfăcătoare.

Până la ora actuală, în Republica Moldova au fost confirmate 25 113 cazuri de infecție cu noul coronavirus, dintre care 1 559 în regiunea transnistreană.

În total, 17 816 persoane au fost tratate de COVID-19.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram