/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Bombe de ultimă generație și spioni deghizați în mecanici. Tancurile Abrams, retrase de pe front

Doi moldoveni, prinși cu acte românești false. Ce le-au spus polițiștilor

missing
03 august 2020, ora 10:56

Doi moldoveni care au încercat să mintă vameșii, având acte false, au fost prinși la frontiera Giurgiulești – Galați. Unul dintre ei urma să folosească documentul la locul de muncă, iar altul era în calitate de curier.

Potrivit poliției de frontieră, primul caz a avut loc sâmbătă, 1 august, în jurul orei 18:00, la punctul de trecere Giurgiulești-Galați. În timpul controlului într-un microbuz de pe ruta Moldova – Germania, asupra unui pasager în vârstă de 33 de ani, din raionul Cantemir, a fost găsită o carte de identitate românească ce prezenta semne de falsificare. În urma audierilor, s-a constat că moldoveanul a procurat documentul contra sumei de 150 de euro, având intenția de a se angaja pe teritoriul Germaniei.

De asemenea, în cadrul controlului de frontieră la punctul de trecere Giurgiulești –Galați în jurul orei 23:30 . A fost depistat o altă carte de identitate românească cu indici de falsificare. Este vorba despre șoferul unui microbuz de pe ruta Chișinău-Berlin. Bărbatul a ascuns documentul falsificat în portmoneul personal. Actul urma să fie transmis unui alt cetățean care se află în Berlin.

Persoanele documentate și-au continuat călătoria. Angajații Poliției de Frontieră investighează cazurile sub toate aspectele legale, în vederea elucidării circumstanțelor și identificării tuturor persoanelor implicate în infracțiune.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram