/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spioni deghizați! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Acces interzis pe orice stadion din R. Moldova. Trei fotbaliști, sancționați de FMF pentru trucarea meciurilor

missing
04 august 2020, ora 16:39

Federația Moldovenească de Fotbal anunță că a sancționat trei fotbaliști ai clubului CSF «Speranța» pentru trucarea meciurilor și pariurile ilegale. O decizie în acest sens a fost aprobată de Comitetul de Etică al Federației Moldovenești de Fotbal la 4 august.

Astfel, FMM a interzice desfășurarea a orice tip de activitate fotbalistică pentru o perioadă de un an pentru următorii jucători ai CSF Speranța: Oleksandr Nasonov, Guiganov Matvei, Bolun Mihail. Celor trei li s-a interzis accesul pe orice stadion din R. Moldova.

De asemenea, clubul CSF Speranța a fost avertizat și atenționat că în cazul recidivei vor fi aplicate sancțiuni mai aspre conform prevederilor Codului Disciplinar.

A primit avertizare și FC Florești că în cazul recidivei vor fi aplicate sancțiuni mai aspre conform prevederilor Codului Disciplinar.

Decizia comitetului de etică a fost luat conform rapoartelor oficiale, inclusiv video, prezentate de UEFA, inclusiv UEFA-BFDS (SPORTRADAR), privind organizarea meciurilor trucate (match-fixing) și participarea la jocurile caselor de pariuri.

Hotărârea FMF intră în vigoare la data de 05 august 2020.Ea poate fi atacata cu apel la Comitetul de Apel al FMF in conformitate cu prevederile art.25 al Regulamentului privind organizarea si funcționarea Comitetului de Etica al FMF.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram